Επαγγελματικός Εξοπλισμός: Καινούριος ή μεταχειρισμένος;

Η στιγμή της επιλογής επαγγελματικού εξοπλισμού για μία επιχείρηση εστίασης, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί, είναι αυτός που θα καθορίσει την ποιότητα ενός εστιατορίου και θα το...

Διαβάστε περισσότερα

Τα χαρακτηριστικά ενός καλού σερβιτόρου

Ένα εστιατόριο κρίνεται από τις υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες του. Οι σερβιτόροι είναι αυτοί που τους συναντούν από την πρώτη στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό να έχουν τα κατάλληλα προσόντα, για να κερδίσου...

Διαβάστε περισσότερα

Νέα επιχείρηση εστίασης: Πώς θα οδηγηθείτε στην επιτυχία

Το να δημιουργήσει κάποιος μία νέα επιχείρηση, στις μέρες μας, είναι μεγάλο ρίσκο. Όμως, αποτελεί και μία διέξοδο στην ανεργία. Εάν επιθυμ...

Διαβάστε περισσότερα

Tips συντήρησης του επαγγελματικού εξοπλισμού

Για την επιτυχία ενός καταστήματος εστίασης, ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο επαγγελματικός εξοπλισμός. Για να λειτουργεί σωστά και να "σώσει" την επιχείρησή σας πρέπει να τον φροντίζετε τακτικά. Για να συντηρεί...

Διαβάστε περισσότερα