ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η ακύρωση της παραγγελίας σας θα είναι εφικτή μόνο εάν γίνει την ίδια ημέρα που την πραγματοποιήσατε . Ο τρόπος ακύρωσης είναι μέσω email με τα στοιχεία  του πελάτη και τον αριθμό παραγγελίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρία μας έχει φροντίσει να σας παρέχει αναλυτικότατη περιγραφή και ευκρινείς φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας για το κάθε προϊόν .Επίσης πολλά από τα είδη μας εισάγονται αποκλειστικά για κάθε πελάτη.

  1. Επιστροφή κάποιου προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση μη συμφωνίας των χαρακτηριστικών με βάση αυτό που παραγγείλατε και εντός τριών ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης . Σε αυτή την περίπτωση θα σας επιστρέψουμε το χρηματικό ποσό της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής/μεταφοράς.
  2. Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή υπέστη κάποιου είδους βλάβη θα αποσταλεί για επισκευή στην αντιπροσωπεία για αποκατάσταση της βλάβης ή την αντικατάσταση του προϊόντος.
  3. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης και εφόσον η συσκευασία είναι άθικτη.
  4.  Τα προϊόντα με ανοιγμένες συσκευασίες ή κατεστραμμένες δεν επιστρέφονται.
  5. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή από εμάς των προϊόντων.
  6. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε τον λογαριασμό στον οποίο θα γίνει η κατάθεση από εμάς .
  7. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής . Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής .
  8. Όλες οι επιστροφές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας μέσο email ή μέσο τηλεφώνου.