EUROMATIC TECNOLOGY ΙΤΑΛΙΑΣ
Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ SOUS VIDE ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΣΕ VACUUM,
ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ «ΒΡΑΖΕΤΑΙ» ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ 85°C ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ 0,5°C.
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ.
- • ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
- • Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ
- • ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ VACUUM
- • ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠOΛ ΕΧΕΙ ΛΑΒΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ
- • ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΒΡΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ
- • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ
- • ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ
- • ΑΡΓΟ ΨΗΣΙΜΟ ΕΝ ΚΕΝO ΣΤΟ ΝΕΡΟ
- • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.